APERITIVES
Coupe Champagne Laurent Perrier
15€
Kir Royal
15€
Spritz Green P31 (15 cl)
15€
Spritz Campari (15 cl)
15€
Spritz Limoncello (15 cl)
15€
Campari Shakerato (9 cl)
15€
Martini Royal / Americano / Negroni (12 cl)
15€
Bellini / Rossini (12 cl)
14€
Marzemino / Palmargentina
13€
Coupe Prosecco (12 cl)
11€
Kir White Wine
11€
Ricard / Pernod (9 cl)
10€
Martini White / Red (9 cl)
10€
Roku Gin – Tonic
20€
ALCOHOL-FREE
Cocktail de Fruits (15 cl)
10€
Virgin Bellini (15 cl)
10€
Virgin Spritz (15 cl)
10€
Juice (33 cl)
Apricot, Apple, Apple Raspberry, Tomato, Orange, Red Peach (33 cl)
8€
Soft (33 cl)
Coca-Cola, Coca-Zero, ICE-Tea, Schweppes, Orangina, Seven Up, Perrier, Sanbitter
8€
WATERS
Ferrarelle , Acqua Panna (Plate) (75 cl)
7€
Chateldon (75 cl)
8,5€
STARTERS
Mozzarella di bufala D.O.P
Buffalo mozzarella DOP, zucchini puff pastry, Pecorino cheese, mint
25€
Vitello tonnato
The original Piedmontese veal with tuna sauce
26€
Burrata Pugliese in tempura
Smoked burrata artisanale tempura style , aubergine caviar
28€
Carciofi ricotta e bottarga
Crunchy artichokes, ricotta cheese and boutargue, Parmesan cream
29€
Crema di zucca
Pumpkin veloutee, ricotta cheese, foie gras, pork guanciale, Amaretto crumble
26€
Carpaccio di manzo battuto
Beef carpaccio ″Romantica″ style
26€
Carpaccio di manzo battuto optionwith marinated black truffle
32€
Prosciutto parma « ferrari »
Parma ham ″Ferrari″ 24 months, truffled butter
25€
Polpo in carpaccio
Octopus carpaccio style, citrus fruits and summer flavours, D.O.P. extra virgin olive oil
29€
OUR PASTAS
(S): plat signature – (v): plat végétarien
« The Original 1988 » Romantica (S)
Original recipe by Chef Claudio Puglia created in 1988
Tagliolini with sage cream, flamed in a wheel of buffalo cheese
Always imitated, never equals.
Supplement 4 euros in the menuu
31€
Tagliolini al pomodoro fresco
Tagliolini, fresh tomatoes, ’’stracciatella of Burrata’’, basil
26€
Tagliolini vongole bottarga
Tagliolini, truffled butter, clams, boutargue, artichokes, Katsuobushi
29€
Tagliolini bottarga
Tagliolini, truffled butter, boutargue, artichokes, without clams
27€
Cappello del prete
Squid ink Ravioli stuffed with asparragus, tomatoe sauce, lobster tartare
31€
Claudio « New Style » (S) (v)
Tagliolini with spiced zucchini cream, confit tomatoes, crunchy onions
26€
Risotto Carnaroli
Carnaroli risotto, purple cabbage, langoustine tartar, spring flavors
29€
Ravioloni di bufala (S)
"Ravioloni" stuffed with buffalo mozzarella, Norcia truffle caviar « Morra », artichokes cream, vegetables
33€
Gnocchis Romantica
Handmade purple gnocchis, mussels, clams, artichokes, salted apple crumble, Katsuobushi
29€
OUR DISHES
Tonno rosso
Rare red tuna, seasonal vegetables, creamy celeriac
41€
Branzino
Seabass à la plancha, seasonal vegetables, Shiitake
41€
Polpo
Octopus low temterature, red lentils cream, vegetables, caramelized onions
43€
Manzo angus
Angus tenderloin at low temperature, seasonal vegetables, quenelle of blueberry and ginger, porc guanciale, mushrooms
49€
Costata di vitello
Veal chop Milanaise style, citrus sauce, grenailles potatoes, grilled vegetables
49€
Brasato di manzo
Braised beef 48 hours, red pepper coulis, seasonal vegetables, creamy Venere rice
41€
Vitello tonnato
The original Piedmontese veal with tuna sauce, mixed salad
41€
DESSERTS
Mille foglie
Mille-feuille with Chantilly cream, red fruits
16€
Notre tirami-sù
Creamy Tiramisu ”Romantica” style
18€
Strudel all’italiana
Flaky pastry with raisins, cinnamon vanilla ice-cream
16€
Paris-Naples-Romantica
Praline Chantilly hazelnut, vanilla lemon ice-cream, almonds and pistachios flakes
16€
Ice cream trilogy
Home-made ice-cream of the moment
15€
Pavlova
Pavlova ”Romantica” style, red fruits ice cream
16€
Gelato pistacchio olio d’oliva
Pistachios ice-cream, extra virgin olive oil, beignet with Chantilly cream
15€
Café gourmand
16€
Caffé “Vergnano”
5€
Cappuccino
6€
Infusioni
5€
LE MENU
Le choix comprend toutes les entrées et les pâtes marquées d’une étoile
Les desserts sont tous compris dans les menus
Merci de préciser le choix des menus à la prise de commande, notre personnel se tient à votre disposition pour tous renseignements
Menu
Hors d’œuvre / Pâtes / Dessert
58€
DÉGUSTATION À L’AVEUGLE
6 services
Dégustation à l’aveugle unique à tous les convives
Dégustation à l’aveugle
85€
Carte élaborée par le Chef Federico Cattari en collaboration avec Claudio Puglia